Op deze pagina lees je alles over mijn debuut!

Nimmermeer!

Nimmermeer is mijn debuut, gepubliceerd op 29 januari 2019. Het is het resultaat van de Minor Creatief Schrijven aan de Fontys Hogeschool te Tilburg. Voorbeelden van mijn voorgangers in de minor kun je hier vinden, en een deel kun je hier verder bestuderen en kopen.

Waar gaat het over?

Wanneer Sam, het laatst overgebleven gezinslid van Puck, doodziek blijkt te zijn, is er maar één optie: Puck moet direct op pad. ’ij Gaat op een hachelijke zoektocht naar het enige medicijn dat Sam nog kan redden. Terwijl de wanhoop nabij is, de natuur Puck uitlacht en ieder zijn eigen belangen heeft, ontvouwt zich een groot avontuur waarin niets is wat het lijkt. Lukt het Puck om op tijd terug te zijn?

Nimmermeer is een post-apocalyptische new-adultroman over familieliefde, vertrouwen, ziekte en hoop, op smaak gebracht met een snufje maatschappijkritiek.

Waar kan ik Nimmermeer kopen?

In vrijwel iedere boekhandel! In Nederland zijn vrijwel alle boekhandels aangesloten bij het CB (voorheen het Centraal Boekhuis, de grootste groothandel in boeken in Nederland), en Nimmermeer is door hen te koop bij het CB.

Houd je ervan om in een fysieke boekhandel te neuzen? Koop hem dan ook daar: zij bestaan van jouw aankopen. Gemak dient de mens overigens, online bestellen bij je lokale boekhandel helpt ook. Vanwege de Wet op de Vaste Boekenprijst kost mijn boek toch overal evenveel.

Mocht je niet van boekhandels houden, klik dan hier:

Boekverslag schrijven?

Schrijf jij je boekverslag over Nimmermeer? En heb je meer informatie nodig? Klik dan rechtsbovenaan op contact en stel me je vragen. Ik zal je zo snel mogelijk terugmailen!

Recensies

Wat vinden andere mensen van Nimmermeer? Lees het hieronder!
Oh, en wij van WC-Eend adviseren WC-Eend hè…

Cover Nimmermeer